måndag 30 augusti 2010

Getingsommar


Vi spenderade sommaren i Småland, Fjällbacka och Stockholm. Många trevliga utflykter och trevliga promenader med familjen... Men ständigt dessa getingar!
Jag gillar dem inte och de gillar inte mig! Förra året blev jag rejält stucken inne på en sushirestaurang.
Och nu tänker du att jag hade viftat mot den... Kanske provocerat den på något sett, men nope... Jag såg den på håll, var helt lugn och stilla OCH SEN LANDADE DEN JÄVELN PÅ MIN NACKE MED TAGGEN FÖRST! Muthaf...


Nu satt vi i en park på Djurgården (voyeuristiskt nöje att besöka den fina sidan av stan ibland) och getingarna susade kring vår mat. Framför allt så var de väldigt förtjusta i min läskedryck och det dröjde inte länge förrän den första getingen hade drunknat i mitt glas. En stund senare ställde jag bort både glaset och flaskan en bit bort för att vi skulle få vara i fred.

Först var jag lite sur över att ha blivit av med min läsk... Men snart kunde jag njuta av en härlig middag medan geting efter geting drunknade i sockervattnet. En ljuvlig dödsdans med små ondskefulla kryp. De försökta klättra upp på varandra för att undvika att drunka, men förgäves. När vi var klara med maten räknande till tio döda getingar i flaskan och ett halvdussin som bonus i glaset.
Take THAT muthafuckers!